Amalia, Benedickte, Mari og Amanda til UM i Steinkjer!

Årets Ungdomsmesterskap (UM) innendørs går av stabelen i Steinkjer denne helga, og Sem friidrett er representert ved fire spreke jenter: Mari Låhne Smedsrud (J16) er først ute allerede fredag ettermiddag, når hun skal springe 60m hekk. Senere er det høydehopp.  Også Benedickte Myhre deltar i J16, og hovedøvelsen er 800m.  Amalia Westerlund (J17) skal hoppe seg gjennom helga, både lengde og høyde!  Vår fjerde deltaker er debutanten Amanda Grefstad Frøynes (J15), som skal delta i lengde, høyde og på 200m.

Når dei individuelle øvelsane er unnagjorte, er det tid for stafett, og Sem stiller sjølsagt med dei same fire jentene! Distansen er 4x200m.

Vi ønsker jentene lykke til, og ettersom Monica Grefstad Frøynes og Espen Smedsrud er med i støtteapparatet, skal alt vere godt ivaretatt for våre atleter!

Vil du følge med på resultata, blir dei lagt ut på denne linken fortløpande:

http://www.steinkjerfik.no