Sem friidrett nr. 3 i Hyundai Indoor Games!

Sems sju spreke friidrettsungdommer tok en imponerende 3. plass i klubbkonkurransen under årets Hyundai Indoor Games, som gikk av stabelen i Stangehallen 2.-3. februar. Totalt 33 klubber deltok i det landsomfattende stevnet, og det var til slutt kun Tyrving og Gneist (Bergen) som klarte å komme foran Sem i sammendraget! Hyundai Indoor games er forbeholdt 13-og 14-åringene, både jenter og gutter, og Sem friidrett stilte med tre gutter og fire jenter.

Etter en positiv førstedag, der Sem var inne blant topp 6 i klubbkonkurransen, slo ungdommene våre til for fullt på søndag, og formelig løp, hoppet og kastet seg inn på pallen! Det begynte med snøballkastinga (vinter-varianten av liten ball!), der 14-årsjentene våre tok sølv (Helle Smedsrud), bronse (Helene Stokke), 5. plass (Saga Bratvold) og 6. plass (Tonje Larsen)! I gutter 13 fulgte Mikael Grefstad Frøynes opp med sølv, og poengfangsten var i gang! I høyde G14 perset Halvor Elverum med flotte 1,50, som holdt til 5. plass, mens han på 1500m la beslag på sølvplassen med 5,05. I stav J14 tok Saga Bratvold bronse, mens vi måtte vente til aller siste øvelse før en Sem'er kunne klatre helt til topps på pallen: i høyde G13 vant Mikael Grefstad Frøynes med pers 1,46! Dermed var poengfangsten sikra, og pokalen for 3. plass i klubbkampen delt ut.

Troppen hadde en flott tur til Stange, sammen med TFIK og STIF-troppen, tog tur / retur, og overnatting på skolen ved siden av Stangehallen. Felles taco-måltid med alle de andre Hyundai-delktakerne på lørdag kveld + etterfølgende disco huskes nok like godt som de idrettslige opplevelsene! Vi takker også lederne Villy Rønneberg, Astrid Låhme Smedsrud og Roar Becker (TFIK) for innsatsen.