Sesongen 2013 i gang: DIALOGLEKENE på søndag!

Søndag drar sesongen 2013 i gang for Sem friidrett, og hele 12 spreke utøvere setter kursen for Drammenshallen for å delta i de tradisjonelle Dialoglekene. Mange av rekruttene stiller, og i Jenter 11 stiller tre av våre sprekinger, Ada, Olivia og Siril! I Jenter 12 stiller Natalie, Ronja og Selma, mens Saga og Tonje stiller for Sem i Jenter 14. I de "eldste" klassene har vi 4 utøvere, med Linnea i J15, Benedickte og Judith i J16 og Amalia i J17!  Flere av disse er aktuelle for UM innendørs senere i sesongen.

Vi har ikke satset spesielt på innendørssesongen, så vi forventer ikke topp-resultater av utøverne våre, men det er veldig gøy å se alle sammen i aksjon i konkurransen, som et "krydder" i hverdagen, midt i treningssesongen. Lykke til, alle sammen!