FLOTT OPPMØTE PÅ JULEAVSLUTNINGEN!

Det ble gledelig folksomt på årets juleavslutning på Sem friidrett, som gikk av stabelen tirsdag kveld i kafeteriaen i Semhallen. Det krydde av unger, ungdommer og foreldre, og pizzaen fikk bein å gå på! Mens barna trente under oppsyn av de eldre ungdommene, hadde foreldrene møte fra 18-19, og så samlet alle seg til hyggestund  fra 19 og utover. Det er helt tydelig at Sem friidrett er på full fart framover!

På foreldretimen fikk de voksne info om klubbens treningsfilosofi, om trening av jenter spesielt, og en oversikt over sesongplanen 2013, inkludert klubbens egne arrangementer. De fikk også en liten presentasjon av NM 2013 i Tønsberg, og invitasjon til å være med som funksjonær.  Klubbens drakter ble også vist fram, og de kan bestilles via Inger-Johanne Stokke.

Mens barna koste seg med pizza, rullet det over hundre flotte bilder over skjermen, som viste den store aktiviteten og idrettsgleden Sem-utøverne har vist i 2012! Bildene var samlet inn fra mange dyktige fotografer i klubben! 

Deretter var det mange premieutdelinger, både for klubbmesterskapet, Friidrettsknappen, bestemannspremier , Torsteins pokal og innsatspremien. Alle aktive fikk sin egen sesong oppsummert på en liten plakett, der alle "persene" i 2012-sesongen var oppført. De nye rekruttene fikk den gule Sem-T-skjorta, som de kan bruke på treninga etter jul.