Vestfoldkarusellen

Vestfoldkarusellen er et tilbud til unger som vil prøve seg på friidrett, i uhøytidelige former. Torsdag 21. juni arrangerte Sem friidrett et slikt stevne, og ca. 40 spreke unger ra fjern og nær deltok. Både fra Fram, Larvik og Botne, Holmestrand kom det mange deltakere. I tillegg stilte mange fra arrangørklubben, Sem.

De fikk prøve seg på 60m, i lengde, kule, høyde, liten ball og til slutt 200m på den røde Sem-banen! Våre friidretts-ungdommer stilte som funksjonærer sammen med mange foreldre, så øvelsene ble greit avviklet. Til slutt var det premieutdeling, med medaljer og T-skjorter til alle.

Det var mange fine prestasjoner, og barna koste seg i det fine solskinnet.

 

Sems rekrutt-gruppe, som deltok på Vestfoldkarusellen: 
Bak f.v.: Mina-Even-Kristian-Eirik-Sigurd-Selma-Ane-Mathea. 
Foran: Herman-Bendik-Kathinka.

 

Våre gode hjelpere:
F.v: Linnea-Helene Eirin- Josefin-Tonje-Benedickte.