Bøkeskogen gulnet i mai !

Bøkeskogen stod maigrønn og fin da fire Sem-lag tok turen til Bøkeskogstafetten søndag 20. mai. Men da stafetten var ferdig, var det gulfargen som preget skogen, gjennom flotte innsatser fra alle Sem-lagene! 

Først ute denne gangen var ”foreldre-laget”, som blåste rundt løypa i rakettfart, til soleklar seier: coach Monica satte standarden på 1. etappe med et solid løp, og sendte kasserer Martin ut med knapp ledelse. Stafett-Martin løp oss til klar ledelse, en plassering Villy the Man  tok vel vare på! Tor Sverre K la ut i racerfart på sin langetappe, og selv om skrittene ble noe kortere mot slutten, kunne Lars S levere pinnen videre til ski-Elin i tet, og Elin sprintet Sem-laget inn til vanntett seier!
 
Deretter var det 10-12-årsguttas tur, og Herman Hagerup slo an tonen med en fin 1. etappe, og leverte pinnen sikkert til Even Gravningen.  Han holdt oss godt inne i stafetten, slik at Mikael G. Frøynes kunne storme ned bakkene og sende Erlend Rønneberg ut i en knapp ledelse. Erlend kjempet seg opp de seige motbakkene og sendte Simen Gravningen ut i sikker ledelse! Simen sprintet rundt svingen på stadion og Ada Westerlund likeså på sin siste etappe! Gult i gult hele veien!
 
Våre to siste lag var begge i Jenter 13-15, og det ble veldig spennende for begge: Linnea Greiff tok teten for det ene laget, mens Tonje Larsen fulgte godt opp på det andre! Andrine Korsane og Saga Bratvold løp flotte 2. etapper, og i nedoverbakkene stormet Benedickte Myhre og Josefin Greiff uten frykt!  Amanda G. Frøynes og Thea Alsaker tok motbakke-etappene, og ved veksling var det plutselig dobbelt Sem i tet! Gjennom siste sving stormet Helene Eirin Stokke og Frederikke Amundsen, og til veksling greide Larviks gode 17-åring å splitte våre to. Marte Solberg sikret Sem-seiren på sin sisteetappe, mens Judith Westerlund ”spiste seg” innpå Larvik meter for meter oppover oppløpet! I mål var det bare en meter fram til   Larvik-jentene på andreplass… Flotte innsatser av alle tolv løperjentene våre!!
 
Så ble det medaljer og pokaler til de fire lagene + tre  formidable vandrepokaler, som skal inngraveres med ”Vinner 2012: Sem IF Friidrett”
 
De skal få hedersplassen på klubbhuset et helt år, før vi skal tilbake og forsvare dem neste vår!
 
Bilde: våre 24 glade stafettløpere i mai-sola på Lovisenlund stadion!