NCC Samling med hyundai indoor games 2012 4 – 5 februar

Til alle aktive friidrettsutøvere i Vestfold født i 98 og 99 

Bli med på historiens kuleste nasjonale innendørs friidrettsstevne for deg som er født i 98 eller 99. Hyundai Indoor Games 2012 som arrangeres i Stangehallen 4.-5. februar. 

Dette blir et kompakt stevne, med underholding på lørdagskvelden, bespisning (frokost, frukt og middag), stevne i Stangehallen, og overnatting på skole rett ved siden av. Ta med liggeunderlag, sovepose og matpakke. Stevnet, underholding, bespisning og overnatting foregår i eller ved siden av hallen. 

Les vedlegg for detaljer om øvelsesutvalg og pris. 

Vi reiser fra Vestfold med tog lørdag 4. februar med retur 5. februar, kretsen betaler tog billetten.
Togtider: Larvik 7.23, Sandefjord: 7.42, Tønsberg 8.06, Skoppum: 8.16, Drammen 8.53. Da er vi fremme på Stange 10.50, derifra er det 10 min. å gå bort til hallen. Stevnestart kl. 12.00 Retur fra Stange Søndag kl. 16.15. 

Det du/klubben må gjøre er å sende meg: -navn på utøvere og klubb og hvilken stasjon du kommer på innen 16. Januar. Er dere mer enn seks-6 aktive må det også være med en leder/trener. – Du/klubben må selv melde deg på hvilke øvelser du skal delta på innen 20. Januar. 

Er det noe mer dere lurer på så ta kontakt med undertegnede. 

Se vedlagt PDF

Monica Grefstad Frøynesb
Daglig leder Norsk Friidrett Vestfold
monica.grefstad@friidrett.no
Mob.: 48 19 18 75