Vellykket kule-samling for friidretts-ungdommene!

Lørdag 7. januar arrangerte TFIK og Sem friidrett lørdags-samling for friidretts-rekruttene i de to klubbene, og 15 spreke ungdommer møtte opp på Messehuset og i Messehallen til 3 timers tettpakket program. 

Foreleser og instruktør denne gangen var den tidligere kulestøteren Trond Ulleberg, som er Nordens fremste ekspert på rotasjons-teknikken i kule. Rotasjonsteknikken er altfor lite brukt i norsk friidrett ifølge Ulleberg, som mener at alle kan kaste minst en meter lenger med denne teknikken, når den beherskes fullt ut av utøveren. 

Etter en times innføring i kuleteori og friidrettslære generelt, fikk ungdommene to fulle timer med kulestøting og personlig veiledning av Ulleberg. 

Trond Ulleberg er idrettspsykolog av yrke, og han ”lurte inn” en rekke matnyttige tips til de unge utøverne underveis. Hans entusiastiske måte å instruere på falt i god smak hos de unge, og det var mye latter og humør i gruppa gjennom de tre timene! 

Nå gjelder det å omsette den nye teknikken i trening og praksis, og første mulighet er søndag 15. januar i Drammenshallen, og da skal både TFIK og Sem ha mange ungdommer i aksjon. 
Bilde, bak fra venstre:


Elline Rolstad, TFIK, Tonje Mørken, TFIK, Judith Westerlund, Sem, Josefin Greiff, Sem, Linnea Greiff, Sem, instruktør Trond Ulleberg, Amanda Grefstad Frøynes, Sem, Saga Bratvold, Sem, Helle Smedsrud, Sem, Sigurd Fluge Petterson, TFIK, Synneva Sørensen, TFIK, Eirik Lieth, TFIK 


Foran fra venstre: Mikael Grefstad Frøynes, Sem, Ingrid Elverum, Sem og Thea Alsaker, Sem. 

Foto: Bård Haug (privat)